Waarom kaalheid? Wat Helpt tegen kaalheid Onderzoek tegen kaalheid Recept bij uw huisarts Contact Haaronline.com


Recept

De Europese wetgeving vereist het dat medicijnen niet zonder recept verstrekt mogen worden. Finasteride is een medicijn dat onder deze regeling valt. Minoxidil mag zonder recept verhandeld worden. Wij proberen het voor U zo makkelijk mogelijk te maken om het recept bij ons te krijgen. Dit kan op 3 manieren:

1. Laat Uw doctor het recept faxen
Dit is de makkelijkste manier om uw medicijnen te ontvangen. Uw doctor geeft ons het recept en wij zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk uitgevoerd wordt. Wij geven U een gedetailleerde instructie die U aan uw doctor kunt geven. Wanneer U de bestelling plaats kiest U: "Mijn doctor stuurt het recept per fax", en wij geven U gedetailleerde instructies.

2. Verplaatst Uw huidige recept naar Haaronline
Als U al een vast recept hebt bij een apotheek kunt U deze door ons laten verplaatsen door naam en telefoonnummer van deze apotheek te geven. Wij zullen hen dan bellen en er voor zorgen dat wij het recept ontvangen. Wanneer U de bestelling plaats kiest U "Ik wil mijn huidige recept verplaatsen", en wij geven U gedetailleerde instructies.

3. Stuur ons het recept per post
Verzendt Uw recept per post of laat het door Uw doctor per post verzenden. Wanneer U de bestelling plaats kiest U "Ik stuur mijn recept per post", en wij geven U gedetailleerde instructies.

Haaronline.com - info@haaronline.com