Waarom kaalheid? Wat Helpt tegen kaalheid Onderzoek tegen kaalheid Recept bij uw huisarts Contact Haaronline.com


Waarom bestaat Haaronline.com?

Het is tegenwoordig niet meer onvermijdelijk kaal te worden...

Dit beseffen echter niet veel mensen omdat dit probleem vrijwel niet door een huisarts aangesneden wordt. Ook wordt er veel misbruik gemaakt door bedrijven die er baat bij hebben dat niet alles over het ontstaan en bestrijden van haaruitval bekend is. Dit soort bedrijven vragen veel geld voor een middeltje dat hooguit als placebo zal werken. Tevens is veel informatie alleen op buitenlandse websites beschikbaar waardoor deze moeilijk te vinden is. Haaronline probeert structuur en duidelijkheid in deze informatievloed te maken door een duidelijk omschreven uitleg over het ontstaan en bestrijden van haaruitval te geven. De geldigheid van deze uitleg wordt ondersteund door het ruime aanbod aan medische artikelen die via haarweb te lezen zijn.

Door een (onterechte) schaamte die er heerst omtrent het bestrijden van haaruitval, zijn velen verlegen om gedegen informatie bij huisarts of dermatoloog te halen. Het internet biedt een anonimiteit waardoor eenieder alle beschikbare informatie tot zich kan nemen, zonder zich ervoor te hoeven generen. Hierdoor kan hij de informatie opdoen die nodig zijn om zonder schaamte naar zijn huisarts te gaan om over het nemen van medicijnen te praten. Hier was hij zonder Haaronline waarschijnlijk nooit aan toe gekomen.

Haaronline biedt huisartsen de gelegenheid om zonder inspanningen hun mannelijke patiŽnten te onderwijzen over haaruitval. Aangezien haaruitval bij meer dan 50% van de mannen een probleem vormt, is haarweb een effectief medium om vele patiŽnten van informatie te voorzien.

Haaronline.com - info@haaronline.com